Sint-Maartenscollege
Informatie Sint-Maartenscollege

Sint-Maartenscollege

Het Sint-Maartenscollege is een warme school met een rijke traditie. We stimuleren onze leerlingen om het beste in zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect. Het Sint-Maartenscollege is een plek waar leerlingen zich veilig voelen, fouten durven maken en een helpende hand vinden als dat nodig is. In het onderwijs staan brede vorming en het leren leren centraal. De pijlers van onze school: een traditie van goed onderwijs, ruimte voor schoolse en buitenschoolse ambities, plezier in leren en werken, een grote ouder- en leerlingbetrokkenheid. Het Sint-Maartenscollege heeft een rijke traditie van Bèta- en gymnasiaal onderwijs.

Wij dragen graag bij aan de ontdekkingstocht naar wat ieders talenten zijn – of die nu op havo-, atheneum- of gymnasiumniveau liggen - en helpen leerlingen hun plek te vinden in de samenleving van de toekomst.

Het Sint-Maartenscollege is goed bereikbaar per openbaar vervoer of op de fiets. Het schoolgebouw aan de Noormannensingel ligt nabij centraal station Maastricht én in de onmiddellijke nabijheid van de Groene Loper.

Sint-Maartenscollege
Noormannensingel 50
6224 BW Maastricht
T: 043 352 6700
Meer informatie over Sint-Maartenscollege 
Deel deze pagina op: