Tim Neutelings nieuwe directeur van Porta Mosana College
Tim Neutelings nieuwe directeur Porta Mosana College
12 mei 2019

Tim Neutelings nieuwe directeur Porta Mosana College

Tim Neutelings is per 1 augustus 2019 benoemd tot de nieuwe directeur van Porta Mosana College.
Met zijn komst heeft de school wederom een permanente directeur. Tim Neutelings neemt het directeurschap over van Jack Cortenraad, die het afgelopen jaar op goede wijze heeft waargenomen.

Als teambuilder heeft Tim Neutelings volop lef en ambitie om de kwaliteit van het onderwijs in Maastricht verder te brengen. In samenwerking met zijn collega’s van het Sint-Maartenscollege en VMBO Maastricht wil hij bouwen aan de gezamenlijke cultuur en visie van de brede scholengemeenschap in Oost. Tim Neutelings zet zijn passie voor het onderwijs graag in om de toekomstige ontwikkelingen vorm te geven: “Ik kijk ernaar uit om met een frisse blik naar de binnenkant van Porta Mosana te kijken. Graag leer ik alle betrokkenen snel en goed kennen. Daar ga ik ook de tijd voor nemen, zodat ik de cultuur, de beleving en alle speerpunten goed op het vizier heb. Van daaruit hoop ik samen met iedereen binnen de school verder te kunnen gaan bouwen aan een nóg betere school, met een mooie toekomst. Ik heb er echt zin in!”


Over Tim Neutelings


Tim Neutelings heeft ruime ervaring met managementfuncties binnen het hoger onderwijs van Fontys. Hij was opleidingscoördinator van de opleiding Nederlands, landelijke coördinator van de kennisbasis en –toetsen van de lerarenopleidingen Nederlands, en hij initieerde en coördineerde het taalbeleid binnen FLOS. In zijn laatste functie is Neutelings MT-lid, en actief als teamleider talen. Binnen het MT fungeerde hij als linking pin met de curriculumcommissie, en had hij onder andere de portefeuilles Masteropleidingen en Flexibele deeltijdopleidingen FLOS onder zijn beheer.


Tim zal op dinsdag 21 mei alvast kennismaken met het team van Porta Mosana en de komende weken tot de zomervakantie regelmatig aanwezig zijn op de locatie om de school te leren kennen.

Deel deze pagina op: