19 apr 2019

Peter-Mathijs Linsen benoemd als directeur Bonnefanten College Maastricht

Huidig lid van de Centrale Directie LVO Parkstad Peter-Mathijs Linsen is per 6 mei benoemd tot locatiedirecteur van het Bonnefanten College Maastricht. Hij volgt hiermee interim-directeur Marij Dings op van wie de interim-periode afloopt per 1 mei 2019. De benoemingscommissie is blij met de sollicitatie van Peter-Mathijs, iemand uit de eigen gelederen en een zeer ervaren schoolleider. Zij besloten unaniem positief te adviseren. Peter-Mathijs start direct na de meivakantie en maakt bewust de keuze voor het directeurschap bij Bonnefanten College: “Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen. Samen bouwen aan een nieuwe toekomst door vertrouwen te geven, dat is mijn belangrijkste opdracht.”

Over Peter-Mathijs
Peter-Mathijs Linsen is sinds augustus 2016 lid van de centrale directie van LVO Parkstad, waaronder het Broeklandcollege, Emmacollege, Grotius College, Romboutscollege en het Sint-Janscollege vallen. Voorheen was Peter-Mathijs locatiedirecteur van de Philips van Horne scholengemeenschap in Weert. Door het directeurschap aan de Bonnefanten College te aanvaarden keert hij terug naar waar zijn hart ligt: een verschil maken in het onderwijs, dicht bij de mensen.


Afscheid interim-directeur Marij Dings
Marij Dings geeft het directeurschap door aan Peter-Mathijs. De complexe opdracht waar zij voor stond heeft ze altijd met veel verve en energie vorm en richting gegeven. Marij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het Bonnefanten College door het herstel van de financiële basis, de onderwijskwaliteit en de introductie van een onderscheidend onderwijsconcept. Marij is tevens een gewaardeerd lid van het managementteam van de Maastrichtse scholen. De centrale directie en het College van Bestuur bedanken haar voor haar inzet.

Deel deze pagina op: