Nieuwe websites voor vier scholen
05 dec 2019

Nieuwe website voor Bonnefanten College, Novo College, Porta Mosana College en Sint-Maartenscollege

Het Bonnefanten College, Porta Mosana College, Sint-Maartenscollege en het Novo College hebben sinds kort een nieuwe website. Het design van de nieuwe websites is modern en uniek voor elke school. Er is hard gewerkt en het resultaat mag er zijn! Een frisse uitstraling en alle informatie goed vindbaar voor leerlingen, ouders, toekomstige brugklassers en medewerkers.

De Bernard Lievegoed School en Stella Maris College zijn de volgende scholen die aan de slag gaan met een nieuwe website. VMBO Maastricht en Terra Nigra hebben al een relatief nieuwe website, maar ook deze zullen op termijn vernieuwd worden. De nieuwe websites voor het Bonnefanten College, Porta Mosana College, Sint-Maartenscollege en Novo College zijn mobile-first ontworpen, waardoor je er ook goed in kunt navigeren met de mobiele telefoon. Alles is zo ingericht dat informatie zo gebruiksvriendelijk mogelijk gerangschikt is, middels een zogenaamd UX-design. Er zijn verschillende menu’s en manieren om te navigeren: de menubalk bovenin, de tabs op de homepage en het zoekveld bovenin
en onderin de website. Zo is informatie altijd goed vindbaar. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Ga vooral een kijkje nemen!

www.bonnefantencollege.nl

www.novocollege.nl

www.portamosanacollege.nl

www.sint-maartenscollege.nl 

Deel deze pagina op: