Nieuwe regiodirecteur John Hausmans
19 aug 2019

Nieuwe regiodirecteur John Hausmans

Met de start van het nieuwe schooljaar is ook de regio-indeling van LVO gewijzigd. De nieuwe regiodirecteur voor regio Zuidwest, John Hausmans, stelt zich even voor.

“Op 1 augustus ben ik gestart met mijn werkzaamheden als regiodirecteur voor de LVO scholen in Maastricht, Meerssen en Valkenburg. Ik heb een werkruimte op het Sint-Maartenscollege aan de Noormannensingel in Maastricht, maar zal regelmatig op de diverse scholen in deze regio en in Sittard op het Bestuursbureau van Stichting LVO aan het werk zijn.


Voor mij voelt het werken in deze regio als thuiskomen. Ik heb na mijn vwo gestudeerd in Maastricht en ben gaan werken als docent in Lelystad. Daarna ben ik vele jaren actief geweest bij de SLO (Stichting Leerplan Ontwikkeling) in Enschede. In eerste instantie als leerplanontwikkelaar en daarna in verschillende leidinggevende functies. Na die zestien jaren SLO ben ik gestart in Weert, in eerste instantie op de Philips van Horne scholengemeenschap en daarna in de centrale directie van de scholen in Weert en Cranendonck. En nu weer ‘’terug’’ naar Maastricht. Ik heb veel zin om samen te bouwen aan goed onderwijs voor onze jeugd waar we zelf en ook de omgeving, trots op zijn.”

Deel deze pagina op: