Eerste lichting Econasiumleerlingen bij het Sint-Maartenscollege geslaagd!
28 jun 2018

Eerste lichting Econasiumleerlingen bij het Sint-Maartenscollege geslaagd!

Op 13 juni jl. behaalde de eerste lichting Econasiumleerlingen van het Sint-Maartenscollege het Econasium-certificaat. Het zijn de eerste geslaagde Econasiumleerlingen van heel Limburg.

De groep is in januari 2016 gestart met de cursus Statistiek en heeft de verschillende excursies en simulatiespellen met succes doorlopen. Er werden een aantal sterke profielwerkstukken afgeleverd waarmee maar liefst 14 van de 15 leerlingen die gestart zijn het Certificate of Attendance voor het Econasium hebben behaald.

Voor het behalen van het nog uitgebreidere Certificate of Proficiency moest nog één horde genomen worden namelijk het behalen van een 7 voor wiskunde en een 7 voor Economie of M&O op de eindlijst.

De uitreiking van de certificaten vond 19 juni jl. plaats op Tilburg University. De leerlingen kregen daar hun certificaat uit handen van de leden van het bestuur van de stichting Econasium, begeleid door een toespraakje van de Econasiumcoördinator Luc Wiertz. Dit was een mooie afsluiting van het Econasiumtraject voor deze eerste groep leerlingen!

Wij zijn ontzettend trots op de prestaties van deze groep, en we willen onderstaande leerlingen van harte feliciteren met het behalen van hun certificaat:

Certificate of Proficiency Certificate of Attendance
Jules Ariesen Femke Flapper
Darhiana Castillo Garcia Titus Hartlief
Nadia Ghalouti Jim Pijls
Xander Karnebeek Jurre Roerade
Dennis Reijnders Naomi Steuten
Maxime Vercauteren Nynke Theunissen
Raoul Vrancken -
Tú Vû -

Deel deze pagina op: