Aanmelden schooljaar 2017-2018

Vanaf maandag 13 maart kunt u uw zoon/dochter aanmelden via onderstaand aanmeldformulier bij een van de scholen van LVO Maastricht. 

Na het invullen van het formulier krijgt u een scherm te zien met de mededeling "bedankt voor uw aanmelding". 

U kunt er dan van uitgaan dat de aanmelding goed is gegaan. 

Bevestiging per e-mail

U krijgt een bevestiging van de aanmelding op het e-mailadres dat u onderaan de aanmelding heeft ingevuld. Houd er rekening mee dat deze soms in de spambox (ongewenste e-mail) terecht kan komen. 

In die bevestiging staan alle gegevens die u bij de aanmelding heeft ingevuld ter controle. U hoeft hier niet op te reageren. 

Ziet u echter dat u iets niet correct heeft ingevuld, of wilt u om een andere reden iets aanpassen, stuur dan een e-mail naar het adres dat u onderaan de bevestiging ziet staan (aanmelding@lvomaastricht.nl ).

Let op:

  • Vul nooit een nieuwe aanmelding in.  
  • Eén aanmelding per kind.
  • Het is niet mogelijk om leerlingen bij meer dan één school van LVO Maastricht aan te melden. Als u meerdere formulieren voor één leerling invult, dan wordt het oudste formulier verwijderd.


Aanmeldformulier LVO Maastricht 2017-2018

Velden met een * zijn verplichte velden
Locatie basisschool


Gegevens leerling

Geslacht*


Heeft u geen BSN-nummer, vul hier dan 9 maal een 1 in (111111111)Op het e-mailadres dat u invult ontvangt u een bevestiging van aanmelding en zal worden gebruikt voor correspondentie vanuit de school.
Woont bij*

Basisschooladvies en schoolkeuze


Afsluiting

Met deze aanmelding gaat u ermee akkoord dat de school voor voortgezet onderwijs, indien nodig, nadere informatie opvraagt bij de basisschool, de CTO (Commissie Toewijzing Ondersteuning) en/of het COB (Centrum voor Onderzoek en Begeleiding).

Bedankt voor uw aanmelding bij een van onze scholen.
Als u op 'versturen' klikt wordt de aanmelding verzonden.